LL_Logo_Version1

Lecalife Utbildning

Första hjälpen för lärare

Nu har ca 100 lärare i en grundskola i Sollentuna börjat terminen med att uppdatera sin handlingsberedskap om något skulle hända.

De har fått utbildning i "Första hjälpen för lärare". Ett nyskrivet materiel som fokuserar på skolbarnen och lärarnas arbetsmiljö, handlingsberedskap vid olycksfall, omhändertagande av akut sjukdom och krishantering.

 

Några kommentarer efter kursen:

"Bra med uppfräschning om det senaste, tack!"

 

"Jag tyckte om upplägget och fördjupningarna. Jag har gått många L-ABC kurser och har rätt bra koll på läget, men jag gillade att få en fördjupning kring barn. Samt specifika tips kring skola. Bra, jag gillade ditt upplägg!"


"Det kändes otroligt viktigt för mig att få gå kursen eftersom jag/vi dagligen arbetar med människor. Du var väldigt tillåtande och så himla lugn och cool!"


"Kursen gör så att jag känner mig säkrare på om olyckan händer. Lena är mycket kunnig och duktig på att svar på frågor! Tusen tack"

 

"Informativ och bra utbildning! Vi behöver regelbunden repetition och praktisk övning så att vi alla är lite mer handlingskraftiga om och när något händer!"

 

"Bra, matnyttig, livsviktig. Bra med kursledare med egna erfarenheter!"

 

"Mycket bra med egna erfarenheter och exempel. Mycket bra ton - inte mästrande. Strålande insats."

 

Tack alla för en mycket trevlig vecka tillsammans - ha ett bra läsår och jag hoppas vi ses framöver för repetition!/LenaC